UPDATE AVARIE MAJORA! Govandarul fara apa la robinete

Reparațiile efectuate de echipele de la Aqua Caraș S-au finalizat la timp astfel ca în jurul orei 13, apa a inceput să ajunga si la robinetele locuitorilor din blocurile turn, de la etajele superioare.

În vederea remedierii unei avarii majore apărute în cursul nopții la intersecția Aleii Gutâi cu Strada Rodnei, la această oră, este oprită furnizarea apei potabile în Microraion IV astăzi 10.09.2014 între orele 10 – 15.

Aceasta este varianta pe care și-o doresc prietenii de la Aqua caraș, numai că, lucrurile nu stau tocmai așa fiindcă au apărut situații neprevăzute așa cum se întâmplă în asemenea cazuri.

Din cauza pirderii mari de apă, presiunea a scăzut foarte mult și în prima fază, în tot Govândarul, locatarii de la etajele superioare, au rămas fără apă la robinete. Apoi, fiindcă locutorii de la etajele inferioare au folosit apa, așa cum este și normal, acum, nu mai au apă nici ei. Această situație se întâlnește și la Intim, și la Billa, dar și pe Trandafirilor sau la Piatra Craiului, la parter.

Tot Aqua Caraș, ne anunță că Mâine, 11 SEPTEMBRIE 2014, între orele 09 și 18, se va opri furnizarea apei potabile în vederea executării de lucrări de mentenanță la rețelele de distribuție a apei potabile în cartierul Moroasa II- parțial.

Din cartierul Moroasa II vor fi afectate străzile Petru Maior – partea stângă, Ateneului, Bujorilor, Nalbelor, Livezilor, și 24 Ianuarie- parțial.
Vor fi afectate și următoarele instituții : Camera de Comerț, Direcția Silvică, Inspectoratul Școlar, Ateneul Tineretului, Agenția de Protecție a Mediului și ștrandul Titanic.

Lucrările va fi executate în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraş SA .

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Dacă situaţia persistă utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel 0255/215643.

Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere.

Conducerea
SC AQUACARAŞ SA

Comments

comments

Powered by Facebook Comments