Grădiniță vandalizată peste noapte la Anina – Nu au furat nimic, dar au spart tot ce au putut

Grădinița din Anina a fost vandalizată peste noapte! Geamuri, laptopuri și telefoane sparte! Asta au găsit angajații grădiniței în această dimineață când au ajuns la muncă. Se pare că cei „binevoitori” au vandalizat, dar n-au furat! Acum, oamenii legii fac cercetări pentru a identifica autorii și pentru a-i trage la raspundere.

Geamuri, laptopuri și telefoane sparte! Asta au găsit angajații grădiniței din Anina în această dimineață când au ajuns la muncă.

Aceștia au fost șocați când au intrat în curtea instituției și au văzut dezastrul, iar conducerea unității de învățământ a anunțat imediat poliția.

De asemenea, conform acestora, autorii au vandalizat, dar nu au furat!

Grădinița Structură la Liceul „Mathias Hammer” nu este pentru prima dată în vizorul infractorilor și se pare că nici orașul Anina, deoarece în ultima perioadă au mai avut loc fel de fel de vandalizări.

Ținta infractorilor a fost de această dată Grădinița Structură la Liceul „Mathias Hammer” din Anina, însă se pare că în ultima perioadă, orașul Anina a fost ținta infractorilor de acest gen.

Polițiști de la Poliția Orașului Anina au identificat un bărbat de 39 de ani din Anina, bănuit că în cursul nopții precedente, ar fi pătruns în interiorul unei  grădinițe din localitate, unde ar fi distrus folosindu-se de un ciocan, un geam termopan, un contor de curent și un laptop, răvășind mai multe bunuri, fără a sustrage vreun bun.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, în vederea tragerii la răspundere penală a autorului și recuperării prejudiciului cauzat.

Comentarii

comentarii