Grav accident de circulaţie aseară pe DN6 soldat cu decesul unui bărbat și blocarea circulației aproape 3 ore VIDEO EXCLUSIV

Grav accident de circulaţie aseară pe DN6 soldat cu decesul unui bărbat și blocarea circulației aproape 3 ore.

Asearăi, în jurul orei 19, pe DN 6, Km 445, la ieșirea din localitatea Buchin în direcția Bucoșnița, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism condus din direcția Orșova- Caransebeș, de un bărbat de 52 de ani și un ansamblu de vehicule, condus din sens opus, de un bărbat 42 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, aflat singur în mașină. Acesta a fost extras dintre fiarele mașinii de pompierii militari. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și  împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Circulația rutieră în zonă a fost oprită aproape două ore pentru efectuarea cercetării la fața locului. Coloana de autoturisme pe DN6, drumul care leagă Oltenia de banat și granița de vest, s-a întins pe aproape 20 de km pe ambele sensuri  de mers. Traficul a fost reluat alternativ abia în jurul orei 21.

Comentarii

comentarii