Grav accident de circulație cu 4 răniți și un mort pe DN6 la Topleț EXCLUSIV FOTO

În urmă cu puțin timp, pe DN 6, în zona localității Topleț, la limita cu județul Mehedinți, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat și rănirea altor 4 persoane, dintre care 3 copii. Autoturismul în care se aflau cele 5 persoane, a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Cele 4 persoane rănite au fost transportate la Spitalul de urgență din Orșova  pentru îngrijiri și investigații medicale.

În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul, iar traficul rutier în zonă se desfășoară dirijat pe un singur sens.

La sosirea echipajelor de descarcerare, una dintre persoanele adulte a fost gasită decedata, in afara autoturismului, iar o alta, era incarcerată. accidentul rutier s-a produs intre un microbuz si un autoturism. In microbuz a fost un sofer care a refuzat transport la spital. In autoturism au fost urmatoarele victime: 3 copii (13 ani- transportat la Orsova , ulterior va fi transportat la Drobeta Turnu Severin, 2 copii – de 2 ani și 3 ani- ambii transportați la Dr. Tr. Severin), o femeie de 33 ani descarcerată de pompieri, transportată la Orșova de către elicopter, cooperanți toți. Un adult din autoturism este decedat.

Alături de pompierii din Băile Herculane, acționează, in sprijin, Detașamentul de Pompieri Orșova ISU Mehedinți, cu un echipaj de descarcerare si o ambulanță SMURD. De asemenea au fost alocate două ambulanțe SAJ și elicopterul SMURD de la Baza aero-medicală Caransebeș.

Comentarii

comentarii

One thought on “Grav accident de circulație cu 4 răniți și un mort pe DN6 la Topleț EXCLUSIV FOTO

Comments are closed.