Grav accident de circulaţie cu şofer în comă şi doi pasageri răniţi EXLUSIV VIDEO

UN accident de circulaţie a avut loc în jurul orei 2:30, la Reşita la intrarea în pasajul de la Combinat, sensul spre Muncitoresc. Un autoturism cu numere de Austria condus de un bărbat de aproximativ 30 de ani, a luat la rând mai mulţi stâlpi de iluminat public oprindu-se în al patrulea pe care l-a avariat. Stâlpii se află amplasti pe mijlocul drumului cu patru benzi.

https://youtu.be/OyouHsCVfqg

În urma impactului deosebit de violent, maşina a fost grav avariată. Bucăți din autoturism au fost aruncate la peste 20 de metri de locul accidentului. Şoferul a rămas încarcerat. Alte două persoane ce se aflau pe bancheta din spate, au fost rănite, dar rănile nu le pun viaţa în pericol.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de ambulanță care au preluat răniții și i-au transportat la UPU. Un echipaj de descarcerare al pompierilor militari a început scoterea șoferului din mașină. Aceştia s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră pentru a scoate din autoturism bărbatul rănit. Acesta a fost stabilizat și transportat la Spitalul de Urgenţă din Reșița.

Grav accident de circulaţie cu şofer în comă şi doi pasageri răniţi. Poliţiştii de la serviciul rutier împreună cu cei de la serviciul criminalistic, au demarat cercetările pentru a stabili dacă autoturismul era înmatriculat şi dacă şoferul avea permis auto şi împrejurările în care s-a petrecut accidentul, având în vedere Ordonanţa militară care limitează circulaţia după ora 22.

Acestea sunt informatii preliminarii, culese la fata locului si obtinute pe surse ce pot suferi modificari in functie de mersul cercetarilor. Vom reveni cu pozitia oficiala a IPJ.

Comentarii

comentarii