Grav accident de circulație în Vinerea Neagră pe Bulevardul Republicii pe trecerea de pietoni de la blocul 5 EXCLUSIV VIDEO

Locul este renumit deja  la Reșița din cauza numărului mare de accidente ce se petrec aici. Si cu toate acestea, administrația locala nu face nimic pentru a remedia aceasta problema. Niște  bumpere mai înalte, ar rezolva problema. Să nu uităm și de seria de accidente de circulație petrecute pe trecerile de pitoni de la blocurile 7 și blocul 1. Un copil de 9 de ani, a fost lovit în plin de o maşină.  S-a intamplat pe trecerea de pietoni. Autorul este un şofer în vârstă de 40 de ani. Copilul care avea la el o trotinetă, s-a angajat în trecerea străzi corect, cu trotineta în mână. Deci – nu pe trotinetă – un modsel obișnuit, de copii, nu electrică. Locul respectiv este renumit deja din cauza numărului mare de accidente ce au avut loc pe această trecere de pietoni.

 Autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani, a lovit așa de tare copilul încât l-a aruncat câțiva metri de la locul impactului.  Copilul a rămas pe asfalt acuzând dureri puternice la membre și la șold. La locul accidentului a sosit un echipaj de ambulanță care i-a acordat primul ajutor copilului, după care, l-a transportat la spital unde a rămas internat sub supraveghere medicală. 


Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele șoferului pentru neacordare de prioritate pe trecerea de pietoni și vătămare din cuplă. Testarea cu aparatul etilotest a arătat că bărbatul nu a consumat alcool. Informațiile sunt preliminare și sunt obținute pe surse și pot suferi modificări.

Comentarii

comentarii