Grav accident de circulaţie în zona zidului de sprijin de la Triaj VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc în zona zidului de sprijin de la Triaj. Un autoturism ce rula dinspre Govandari spre centrul civic a fost izbit puternic de un autoturism ce venea din sens opus şi care a derapat – probabil din cauza vitezei şi a carosabilului şi a liniilor de tramvai ude în urma ploii. Ambii şoferi sunt tineri, sub 30 de ani, şi ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma impactului, cel puţin două persoane au fost rănite. La faţa locului a sosit un echipaj al ambulantei precum şi pompierii militari. Poliţiştii sosiţi în câteva minute au luat măsuri ca circulaţia să se desfăşoare dirijat şi au început cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat acolo. Din cauza evenimentului rutier, circulaţia a fost oprită şi la un moment dat, coada de maşini spre centrul civic a ajuns pe undeva după intersecţia (sensul giratoriu cum i se mai spune) din capătul pasajului. O firmă specializată în tractări, a ridicat maşinile avariate şi traficul a început să se descongestioneze în jurul orei 9 şi 30 de minute.


Ştire în curs de actualizare.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

3 comentarii la „Grav accident de circulaţie în zona zidului de sprijin de la Triaj VIDEO

  • 13 iunie 2018 la 9:52
    Permalink

    Poate daca edilii localitatii s-ar hotarî sa scoata naibii linile alea vechi de tramai inutile din carosabil, masinile n-ar mai luneca pe ele ca pe ghiata, aterizînd în zid sau în ale masini. Aderenta în zona respectiva e un dezastru si toate astea numai datorita linilor de tramvai. Pe un carosabil ud si pe metal, aderenta este…. zero!

  • 13 iunie 2018 la 9:47
    Permalink

    Toată Reșita cunoaște că zona este deosebit de periculoasă. S-au întâmplat de-a lungul timpului foarte multe accidente. În zona sunt cruci, nu de mult a fost dărâmat un stâlp și altele și altele. Ce mă uimește este totala indiferenţa acelor care ar trebui să se ocupe și de aceasta zonă. Cred că ar trebui amplasate indicatoare de zona deosebit de periculoasă, bordurile care sunt foarte mici ar trebui reconstruite și poate ca mai sunt și alte modalități, dar nu se mai poate lasă tot asa. Indiferenta care ne cam caracterizează este tare păguboasa.

Comentariile sunt închise.