Grav accident de circulaţie la Bocşa în judeţul Caras Severin, Un tren a lovit un autoturism

În jurul orei 13, pe o trecere de nivel la calea ferată fără bariera, dar semnalata corespunzător de pe un drum agricol, o autoutilitară a fost surprinsă de o garnitură de tren ce circula între Timişoara şi Reşita.
Impactul a fost deosebit de violent, maşina a fost târâtă mai bine de 50 de metri pe calea ferata după care a rămas prinsă între automotor şi un stâlp.

În autoturism se aflau trei persoane, doi bărbaţi au fost răniţi, dintre care unul este în stare gravă. Răniţi au fost scoşi din maşină avariată de către călătorii din tren şi mai apoi au fost preluaţi de maşinile de ambulanţă din Bocşa şi Reşita. La fața locului au sosit pompierii civili de SVSU Bocsa care au asigurat zona pana la sosirea organelor de ancheta.

Circulaţia pe calea ferată între Reşita şi Timişoara este oprită la această oră. Locul în care s-a produs accidentul este unul deosebit de periculos şi nu există an în carea acolo să nu îşi piardă viaţa cineva. Anul trecut, o fetiţă a fost lovită de tren tot în locul respectiv iar acum doi ani, un alt autoturism a fost lovit de tren tot acolo.

Si inca ceva, este de neinteles comportamentul unui politist, mai exact, acesta se comporta ca un militian inainte de 1989. Dl politist, in loc sa-si vada de treaba dansului, a avut de lucru cu reprezentantii presei. Ce l-o fi deranjat asa de tare? O fi ceva in neregula la Bocsa? Printre altele, am aflat ca masina cu numere de Maramures era plina cu drujbe. Ori, din cate stim noi, cu drujbele se taie lemnul, se taie padurea, nu?

Vom reveni cu amanunte.

Comentarii

comentarii