Grav accident de circulaţie pe DJ 581 la intrarea în Reșița dinspre Oraviţa – 3 persoane la spital – Două încarcerate VIDEO

Un grav accident de circulație a avut loc în jurul orei 16 la intrarea în Municipiul Reșița, dinspre Oravița. Pe o porțiune de drum dreaptă, după o curbă deosebit de periculoasă, curba de la Gerasis, două autoturisme s-au tamponat. Unul dintre acestea a fost proiectat într-o râpă de aproximativ 100 de m de pe marginea drumului. Autoturismul s-a lovit de copaci și pietre, s-a rostogolit de câteva ori după care s-a oprit și a rămas răsturnat pe o parte.

În urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate în autoturismul grav avariat. La locul accidentului au intervenit Detașamentul de Pompieri Reșița, SAJ și IPJ.
Se acţionează cu două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, respectiv două ambulanțe de la SAJ. În accident au fost implicate 5 persoane aflate în două autoturisme. 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, din care două, au fost încarcerate și grav rănite. La spital au fost transportate 3, una refuzând transportul.

Accidentul s-a petrecut în următoarele împrejurări: ,,Un bărbat de 37 de ani din Lupac, circula din direcția Oravița către Reșița. Într-o curbă deosebit de periculoasa la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens unde a a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 73 ani. În urma impactului, mașina a fost aruncată în râpă. Cele două persoane transportate aflat în autoturism, șoferul de 73 și soția de 71de ani, au ajuns la spital unde sunt acum pe mâna medicilor pentru consultații și investigații medicale. Niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool” ne-a informat biroul de presă al IPJ Caraș Severin.


Comentarii

comentarii

One thought on “Grav accident de circulaţie pe DJ 581 la intrarea în Reșița dinspre Oraviţa – 3 persoane la spital – Două încarcerate VIDEO

Comentariile sunt închise.