Grav accident rutier soldat cu decesul unui bărbat de aproximativ 40 de ani pe DN6

Grav accident rutier soldat cu decesul unui barbat de aproximativ 40 de ani pe DN6.

Grav accident rutier soldat cu decesul unui bărbat de aproximativ 40 de ani pe DN6 (E70), în dreptul localității Slatina-Timiş din Caraș Severin
Din primele informații rezulta că pe fondul unui carosabil ud, pe ploaie torențială și viteză excesivă, accidentul s-a produs între un autoturism cu numere de Mehedinţi și o autoutilitară tip microbuz cu numere de Bulgaria.
Accidentul a avut loc pe o porțiune de drum drept iar impactul a fost frontal. Microbuzul se deplasă din Direcția Caransebeș spre Orșova, iar autoturismul cu numere de Mehedinți venea din sens invers. La un moment dat, autoturismul a părăsite banda de mers, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de microbuz..
În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat și în stare de inconștiență. Doi dintre ocupanții microbuzului au fost răniţi uşor. La fața locului au acționat pompierii militari de la Detașamentul.Caransebeş cu o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare și prim-ajutor, o ambulanță SMURD și alte două mașini de salvare de la SAJ.
Din păcate, în momentul în care șoferul a fost descarcerat, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Acesta avea până în 40 de ani și pe informații am aflat că era cadru MAI.
Circulația pe DN6 a fost îngreunată mai bine de două ore formându-se coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers. Polițiștii au deschis un dosar de cercatere penală. Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Comentarii

comentarii

One thought on “Grav accident rutier soldat cu decesul unui bărbat de aproximativ 40 de ani pe DN6

  • 6 iulie 2022 la 12:00
    Legătură permanentă

    Cu siguranta vinovat este statul ruman pentru ca nu le face astora, care nu isi pot tine banda, autostrazi.
    Sau … alta varianta … vinovat este statul ruman pentru ca nu le face astora, care nu isi pot tine banda, despartitoare de sens.

Comentariile sunt închise.