Groază și panică într-un bloc din Mociur. O locuință a luat foc

Improvizațiile și intervenția de către persoane neautorizate la instalațiile electrice, pot duce la tragedii. Un puternic incendiu a cuprins duminică o locuință de la etajul patru dintr-unul dintre blocurile fantomă din Cartierul Mociur.

Un incendiu puternic a izbucnit la etajul patru al unui bloc din municipiul Reșița. Peste 200 de locatari au fuguit care pe unde a putut iar alții au fost evacuați de pompieri și poliție.
Focul a izbucnit într-un bloc de locuinţe sociale din Mociur. În locuința care a luat foc, locuiau se pare 7 persoane printre care 4 minori. Aceștia încercau să se încălzească la o rezistență electrică. improvizată

Incendiul a cuprins tot ce era în locuință. Cauza se pare că este o improvizație la instalația de alimentare cu curent electric. Culmea este că oficial acest bloc, ca și cel de lângă el, este debranșat de la rețeaua de energie electrică. Despre numărul exact al locuitorilor din locuința și blocurile respective, este greu de vorbit fiindcă o mare parte dintre ei nu au acte de identitate, iar alții – majoritatea de fapt – locuiesc acolo claie peste grămadă, fără forme legale.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale. Din fericire, focul a fost oprit și nu s-a extins la alte locuințe. Nimeni nu a fost rănit.

Comentarii

comentarii