GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN CULTIVARE ILICITĂ DE DROGURI IN ZONA BOCSA – BERZOVIA, DESTRUCTURATĂ

Polițiștii și procurorii din Caraș-Severin au efectuat 4 percheziţii domiciliare în zona orașului Bocșa, fiind ridicate 400 de plante de cannabis, bunuri folosite la cultivare și înscrisuri care dovedesc activitatea infracțională. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraş-Severin au efectuat in data de 22 septembrie 4 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de cultivarea ilicită de droguri de risc.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat 400 de plante de cannabis în diferite stadii de creștere și prelucrare, bunuri folosite la cultivare și înscrisuri.

Dezvoltarea pieței a fost posibilă datorită calitații canabisului, procedeul de cultivare fiind realizat la standarde ridicate, fiind folosite instrumente și produse specifice culturilor in-door și out-door de droguri, procurate prin intermediul internetului. Gruparea infracțională ar fi început cultivarea de cannabis în anul 2016, în zona orașului Bocșa. Procedeul de cultivare ar fi fost realizat cu ajutorul instrumentelor și produselor specifice culturilor in-door și out-door de droguri, procurate prin intermediul internetului.

Au fost puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri dispunându-se măsurile legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activităţi au participat și poliţişti din cadrul structurii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Timişoara, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin şi jandarmi.

Comentarii

comentarii