Horoscopul iubirii pentru săptămâna 2-8 decembrie

Horoscop 2013Berbec

Vești importante pentru tine! Duminică Marte, guvernatorul zodiei tale, va intra în a Șaptea Casă, a Relațiilor. Această tranziție are loc o dată la doi ani, dar de data aceasta va fi ceva special. De ce? În 2014 Marte e retrograd, dându-ți posibiliatea de a reevalua modul în care te raportezi la relațiile amoroase. Cum îți folosești energia în cuplu? Te cerți cu partenerul fără a avea un motiv întemeiat sau eviți o ceartă de teama consecințelor? Și ce s-a intîmplat cu viața ta sexuală? Răspunsurile la aceste întrebări le vei găsi în următoarele luni.

Taur

E posibil ca nici măcar să nu cauți un nou partener săptămâna aceasta, dar mulțumită Lunii pline de luni este foarte probabil ca cineva să îți facă avansuri. Depinde numai de tine dacă vei accepta sau nu, dar ar fi bine să faci din asta un secret. Vineri se va produce o legătură interesantă între Mercur și Neptun, ceea ce te va face să fii foarte precaută informațiile pe care le împărtășești prietenilor. Nimeni nu își dorește să fie subiect de bârfe!

Gemeni

Luna plină de luni s-a putea să îți aducă un nou început alături de partenerul tău. Dacă lucrurile au fost destul de plictisitoare în realția de cuplu în ultima vreme, este posibil ca prezența Lunii să îți aducă noi oportunități în dragoste. De joi îți va fi și mai ușor să comunici cu persoana iubită și este posibil să învățați ceva nou împreună. Dacă ești singură, viața ta sexuală ar putea primi un impuls neașteptat. Marte va intra în Casa Relațiilor pentru prima dată în ultimii doi ani.

Rac

Nu este de mirare că stare ta depinde de fluctuațiile Lunii, având în vedere că zodia ta este guvernată de acest astru. Miercuri și joi vei fi foarte sentimentală deorece Luna își face apariția în Casa Relațiilor. Vei reuși foarte ușor să intuiești nevoile persoanei iubite. Sâmbătă, Marte va intra în Casa Căminului, ceeea ce te va determina să ai mici dispute cu partenerul în ceea ce privește reamenajarea casei. Nu pierde din vedere ceea ce conteză cu adevărat!

Leu

Cauți dragostea prin locuri greșite? În această săptămână, Luna plină îți va trimite întocmai semnalele de care ai nevoie pentru a ieși din zona singurătății. Poți profita de această perioadă pentru a cunoaște o un bărbat de care te vei simți atrasă. El îți va captiva atenția în mod deosebit mai ales datorită diferențelor dintre voi. Fii atentă vineri pentru că s-ar putea să interpretezi greșit semnalele pe care le primești de la noua ta cucerire.

Fecioară

Miercuri și joi vei fi sentimentală și plină de romantism datorită faptului că Luna intră în Casa Dragostei. Cu toate că va fi o perioadă propice pentru a-ți manifesta sentimentele pe care le ai pentru partenerul tău, vei fi în același timp puțin distrasă, din cauza problemelor de la muncă. Învață să iei lucrurile mai puțin în serios câteodată, mai ales că este mult mai plăcut să ai iubitul în pat decât toate documentele pe care le aduci de la serviciu.

Balanță

În următoarea perioadă vei deborda de energie! Marte, planeta care îți guvernează energiile, va intra în zodia ta sâmbătă și va rămâne aici timp de câteva luni. În săptămânile care urmează vei simți cum își revine pasiunea datorită planetei Marte, care te încurajează să obții ceea sau pe cine dorești mai mult. Dorințele tale sexuale vor fi mai accentuate și vei căpăta acum curajul să fii cea care face primul pas în cazul în care ești o persoană timidă.

Scorpion

Vineri vei avea o conversație contradictorie cu partenerul de viață, care va zdruncina lucrurile pe plan amoros. Este posibil să ai așteptări mult prea mari de la relația ta sau de la ce îți oferă persoana iubită în schimbul dragostei tale. Sâmbătă, Marte va intra în Casa Intimității, ceea ce va face mai dificilă cucerirea persoanei pe care o îndrăgești, în cazul în care ești singură. Vei fi nevoită să te străduiești mai tare deoarece intențiile tale nu vor fi foarte ușor de înțeles.

Săgetător

Luna plină în semnul tău zodial poate anunța începutul a ceva minunat, deoarece te va ajuta să scrii un nou capitol din viața ta. Dacă prioritatea ta este să cauți un iubit, acum este momentul să folosești această energie pentru a atrage pe cineva potrivit pe plan emoțional. Vei avea și mai mult curaj miercuri, când Marte intră în semnul tău, ajutându-te să exprimi foarte clar ceea ce îți dorești. Vei fi foarte convingătoare, iar cuiva care te admiră îi va fi greu să te ignore.

Capricorn

Dacă există ceva ce până acum ai evitat să-i împărtășești partenerului tău, în această săptămână este momentul să îți deschizi sufletul. Luna nouă va străluci în Casa Intimității, ceea ce îți va da ocazia să rezolvi unele probleme personale. Deoarece Luna guvernează Casa Relațiilor, îți va fi mai ușor să te destăinui persoanei iubite, fără să te gândești dacă te va judeca. Ai încredere că exprimarea celor mai ascunse sentimente vă va apropia și mai mult!

Vărsător

Dacă ești singură, ar fi o idee bună să apelezi la ajutorul prietenilor pentru a-ți găsi un partener. Superba Lună plină de luni te va ajuta să ai o viață socială mai activă. Este posibil ca un prieten să se ofere să îți aranjeze o întâlnire sau să întâlnești pe cineva special în timpul unei ieșiri în oraș cu prietenii. Miercuri, când Marte intra în Casa Prieteniei, vei lua în calcul posibilitatea de a cere sfatul cuiva apropiat despre viața ta amoroasă, în cazul în care ai o relație. Ai putea astfel să primești un sfat important pentru a rezolva o problemă apărută în cuplu.

Pești

Marte va intra sâmbătă în Casa Dorinței, ceea ce te va face să ai curajul să experimentezi în dormitor cele mai neobișnuite fantezii . Din fericire, partenerul tău va fi foarte încântat. Cu toate acestea, vor exista unele tensiuni între voi în ceea ce privește banii. Veți avea discuții aprinse dacă, de exemplu, partenerul nu și-a plătit ratele la timp. Nu lăsa ca problemele financiare să distrugă frumoasa voastră poveste de dragoste.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments