HOTII AU FOST PRINSI DE POLIȚIȘTII REȘIȚENI

Trei minori în vârstă de 11, 12 și 15 ani, bănuiți de furt calificat, au fost identificați de polițiștii municipiului Reșița. Pe numele lor s-a întocmit dosar penal.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii municipiului Reșița au reușit să identifice trei minori în vârstă de 11, 12 și 15 ani, bănuiți că au sustras bunuri din Piața Agroalimentară Reșița Sud, dar și dintr-o locuință de pe raza municipiului.

În fapt, în noaptea de 10/11 octombrie a.c., doi minori în vârstă 11, respectiv 12 ani, ambii din Reșița, ar fi pătruns în incinta Pieței Agroalimentare Reșița Sud și au forțat lacătul de la o masă de expunere a unor produse la vânzare, reușind să sustragă radiouri, truse cu scule, o mașină de tuns și lanterne, creând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei.

La data de 24 noiembrie a.c., în intervalul orar 08.00-16.00, un alt minor în vârstă de 15 ani, care locuiește fără forme legale în Reșița, ar fi pătruns într-un apartament din municipiu prin forțarea ușii de acces iar din interior ar fi sustras un laptop și un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei. Bunurile au fost recuperate și restituite părții vătămate.

Cei trei bănuiți sunt cercetați acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a lor și a recuperării integrale a prejudiciului.

Comentarii

comentarii