I-ați văzut cumva? ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA! Persoane dispărute

I-ați văzut cumva? ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA! Persoane dispărute. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei femei de 45 ani, plecată din Municipiul Reșița.

Ieri, 24 august, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița au fost sesizați de către fratele acesteia, despre faptul că MOISĂ MARIA a plecat în urmă cu două săptămâni împreună cu alte două persoane, cu un autoturism, în Municipiul Caransebeș, ultima dată fiind văzută în zona unei stații peco din localitate.

Semnalmente: înălțime 1,60 cm, greutate 55 kg, păr vopsit roșcat, lungime medie, până la nivelul umerilor, ten măsliniu, fața rotundă.

Nu se cunoaște cu era îmbrăcată la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

BĂRBAT DIN HERCULANE DISPĂRUT

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 55 de ani, din Băile Herculane.

Ieri, 24 august, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați de către sora bărbatului, despre faptul că KOVACS TIBOR a fost transportat luni, 23 august, cu Ambulanța, la o unitate spitalicească din municipiul Caransebeș, acesta refuzând internarea, părăsind spitalul și nemairevenind la domiciliul din Băile Herculane.

Semnalmente: înălțime 1,70 cm, greutate 85-90 kg,  păr grizonat, tuns scurt.

La momentul plecării purta pantaloni tip salopetă de culoare bleumarin, pulover verde și sandale maro.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Comentarii

comentarii

One thought on “I-ați văzut cumva? ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA! Persoane dispărute

Comments are closed.