IDENTIFICAT LA DOMICILIU DUPĂ CE A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUI

Azi 29 aprilie, în Vinerea Neagră, polițiștii orașului Oravița au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Cloșca din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a stabilit că un bărbat de 62 de ani, din Ciclova Română, a condus un autoturism pe strada Cloșca din Oravița, din direcția Oravița spre Greoni, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, l-a lovit cu autoturismul, a oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat, dar imediat a plecat de la fața locului. Polițiștii l-au identificat ulterior la domiciliul acestuia.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului, o femeie de 44 de ani, din Oravița, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe numele conducătorului auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments