IDENTIFICAT LA DOMICILIU DUPĂ CE A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUI

Azi 29 aprilie, în Vinerea Neagră, polițiștii orașului Oravița au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Cloșca din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a stabilit că un bărbat de 62 de ani, din Ciclova Română, a condus un autoturism pe strada Cloșca din Oravița, din direcția Oravița spre Greoni, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, l-a lovit cu autoturismul, a oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat, dar imediat a plecat de la fața locului. Polițiștii l-au identificat ulterior la domiciliul acestuia.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului, o femeie de 44 de ani, din Oravița, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe numele conducătorului auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Comentarii

comentarii