Implicarea totală, atuul Best Tools

În urmă cu 15 ani a fost creată Best Tools, companie cu capital integral românesc. În această perioadă, a fost pusă la dispoziția profesioniștilor din mai multe domenii o gamă completă de servicii și echipamente.

Cei peste 50 de angajați formează o echipă foarte bine pregătită, indiferent de divizia din care fac parte. Cei care doresc să închirieze sau să cumpere generatoare electrice, utilaje de salubrizare, pentru managementul deșeurilor, echipamente de curățenie sau echipamente pentru construcții pot găsi un partener de încredere în Best Tools.

„Compania a avut în cei 15 ani de la înfințare o creștere organică. De la două divizii, una dedicată echipamentelor de curățenie și o alta pentru construcții, am început distribuția de grupuri electrogene, utilaje de salubrizare, în special, automăturatori stradale și utilaje pentru deszăpezire. În prezent, divizia de proiectare și instalare de sisteme inteligente pentru managementul deșeurilor cunoaște o dezvoltare rapidă”, explică dl Florin Vulpe, manager de vânzări din departamentul de management al deșeurilor.

Best Tools distribuie utilaje și produse de calitate, fabricate de producători importanți din întreaga lume, pentru care oferă pachete complete de suport tehnic, care includ consultanță, garanție, mentenanță și intervenții pe întreg teritoriul țării.

„Principalul nostru atu este implicarea totală în dezvoltarea proiectelor speciale, precum alegerea și dimensionarea echipamentelor și chiar identificarea soluțiilor pentru finanțare, pentru transport și instalare, atât pentru proiectele ce implica grupuri electrogene (generatoare electrice) cât și în cele din domeniul managementului deșeurilor și a utilajelor de salubritate, prin oferirea de soluții eficiente, moderne și accesibile prin programul PNRR”, precizează dl Gabriel Dobre, manager al departamentului Grupuri Electrogene.

Pentru o cât mai bună colaborare cu clienții, firma asigură instruirea pentru personalul beneficiarului la fiecare livrare. Flota de 15 autolaboratoare de service și rețeaua de sucursale, permite rezolvarea rapidă a problemelor apărute.

Comentarii

comentarii

One thought on “Implicarea totală, atuul Best Tools

Comentariile sunt închise.