Împreună pentru o viață – încă o picătură de speranță pentru George Golamba aflat in spital VIDEO

Împreună pentru o viață – încă o picătură de speranță pentru George. În satul morilor pe apă, la Eftimie Murgu, colegii lui George de la Liceul Eftimie Murgu din Bozovici, susținuți de director și o parte din profesori, au organizat un eveniment caritabil pentru colegul lor internat în spital. George-Mario Golâmba, este un tânăr de doar 17 ani și a fost diagnosticat cu tumoară malignă pe creierul mic. Din păcate, tânărul se află într-o stare avansată a bolii, pe un pat de spital. A urmat nu mai puțin de 30 de ședințe de radioterapie, iar după câteva luni, un alt set de ședințe de chimioterapie. Cu toate acestea,  boala încă este în trupul lui George.

 O ultimă șansă pentru tânăr, ar fi două transplanturi cu celule stern, în străinătate. Primul transplant costă 72.000 de euro, iar cel de-al doilea 43.700 euro. Vestea a căzut ca un trasnet. Sunt sume exorbitante, enorm de mari, iar familia, nu are de unde să facă rost de acești bani. Au vândut tot ce se putea. În ajutorul familiei au sărit colegii lui George, care Duminică, toată ziua, au reușit să strângă cu ajutorul rudărenilor și al turiștilor, o sumă importantă de bani. Copiii au organizat un târg în care au vândut de la jucării și haine confecționate de ei și până la prăjituri și sucuri naturale.

 Bineînțeles, mai este nevoie de mulți bani, tocmai de aceea, familia, colegii de la școală și profesorii, fac tot posibilul să strângă întreaga sumă  pentru tratamentul lui George. Dar suma de bani fiind mare, au nevoie de noi toți să donăm din puținul nostru. 

Mama lui, doamna Maria, ne spune că inima îi urlă de durere şi că se simte neputincioasă. „Numai mamă să nu fii, când puiuțul tău stă pe un pat de suferință, în dureri. Am ajuns prin grele eforturi financiare la Spitalul Emsey din Turcia unde i s-au efectuat 30 de ședințe de radioterapie cu un cost de 56.000 de euro! Fonduri, cu greu strânse prin forțele proprii, familie, rude și toți cunoscuții lui Geo. După 3 luni de pauză, am mers la control în Turcia, însa rezultatul nu a fost cel așteptat, astfel a început o nouă cură de chimioterapie, iar după aceasta va trebui să urmeze două transplanturi de celule stem. Primul transplant ne costă 72.000 euro, bani ce i-am adunat cu mare dificultate, dar pentru cel de-al doilea transplant, pur și simplu nu știu dacă vom reuși să-i strângem, într-un timp atât de scurt. Apelăm la voi, oameni cu suflet ce ne-ați ajutat până aici. Ajută-l pe Geo să se întoarcă acasă! La familia lui, la sora lui ce-l așteaptă cu inima strânsă și la toți prietenii și colegii de la școală. Toți îl iubesc pe Geo și nu și-l pot imagina decât sănătos din nou, vesel și pe bicicleta lui cu care obișnuia să facă drumeții! Ajută-ne să ne aducem băiatul acasă!“, spune mama lui George pentru site-ul caon.ro.

Donații se pot face în contul bancar de la Raiffeisen, pe numele Borozan Maria (mama lui George) 

RO37RZBR0000060021374647 (cont lei) 

RO10RZBR0000060021374648 (cont euro)

Un reportaj de Adi Neagu.

Comentarii

comentarii