Actualitate

Improvizatia era să-l coste viaţa – întâmplare tragică la Reşita

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost protagonistul unei întâmplări are era cât pe ce să-i aducă sfârşitul. Şi asta într-un mod groaznic.

Azi în jurul orei 14, cetăţeanul s-a apucat singur de unele reparaţii la un autoturism. Mai exact, acesta a ridicat autoturismul cu ajutorul unui cric şi a încercat să schime planetară. Pentru această operaţiune ce avea loc în parcarea din spatele blocului 27 de pe B-dul Republicii, omul s-a băgat sub maşină. În momentul în care a încercat să desfacă un șurub, maşina a lunecat de pe cric şi l-a prins pe bărbat sub ea.

Alertaţi de strigătele bărbatului, mai mulţi vecini şi trecători au sărit în ajutorul acestuia şi au ridicat maşina. Între timp, la faţa locului a sosit un echipaj al ambulantei şi un echipaj al pompierilor militari.

Bărbatul a fost preluat de salvare şi transportat la spital cu răni grave în zona capului şi a pieptului. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru a se stabili clar ce s-a întâmplat acolo. De apreciat este şi fapta unui reşiţean cu suflet mare. O să-i spunem doar Adrian. Adi este proprietarul unei firme de tractări auto. Cand a auzit despre această întâmplare, a urcat în maşina autospeciala prevăzută cu macara şi a plecat la locul accidentului pentru a da o mână de ajutor în cazul în care era nevoie de o intervenţie cu macaraua. Aceasta nu este prima faptă de acest gen a lui Adrian. La inundaţiile din vară când în pasajul CSR au rămas mai multe maşini în apă ce avea peste un metru, Adrian a intervenit cu o autospecială şi alături de pompierii militari a a scos maşinile din apă. Şi totul în mod gratuit.

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „Improvizatia era să-l coste viaţa – întâmplare tragică la Reşita

Comentariile sunt închise.