@Breaking newsPolitie

În doar 3 ore – 84 de sancțiuni dintre care 90% pentru viteză VIDEO

Vă mai mirați de ceea ce se întâmplă pe drumurile și șoselele din România? Atâta timp cât șoferii români nu respectă indicatoarele rutiere și vor merge pe ideea că ,,mie nu mi se poate întâmpla!” România va fi pe locul 1 la numărul morților în accidente rutiere iar drumurile naționale vor ajunge o alee străjuită cruci în locurile unde șoferi inconștienți au murit sau au ucis pasageri nevinovați din cauza faptului că prea s-au crezut piloți și au apăsat prea tare pedala de accelerație. Sau pur și și simplu sunt – au fost – șoferi prost pregătiți.

Astfel, polițiștii cărășeni au desfășurat o acțiune de tip „blitz” pe DN 6, în zona Jupa, varianta ocolitoare a municipiului Caransebeș, și în afara localității Bucoșnița, acționând în sistem cascadă, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În cele 3 ore au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 33.000 lei, dintre care 71 pentru depășirea regimului legal de viteză, 3 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare (celor 3 conducători auto fiindu-le aplicată și sancțiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 60 de zile) și 10 pentru alte motive.

În urma activităților au fost reținute în total 9 permise de conducere, 6 pentru o perioadă de 90 de zile, pentru depășirea regimului legal de viteză și 3 pentru depășiri neregulamentare, și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni continuă pe raza județului, și în perioada următoare, pentru siguranța rutieră.

Comentarii

comentarii