În ultimele 24, de ore de pe agenda de lucru a polițiștilor cărășeni

politie agresiuneAgentul principal de poliție Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IJP Caraș Severin, a realizat o selecție a principalelor evenimente petrecute în ultimele 24 de ore în județ, evenimente pe care vi le prezentăm și noi pe scurt. Cu toate că este vorba de doar câteva cuvinte, în spatele fiecărui caz, de fapt se ascunde munca unei echipe de polițiști fiindcă- fiecare întâmplare, este de fapt un caz.

Dosar pentru furt şi prejudiciu recuperat

În seara zilei de 03.11.2013, prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o locuinţă situată pe strada Dr. Iosif Olaru, din Caransebeş de unde este posibil să fi sustras bunuri.
Echipa deplasată la faţa locului l-a identificat pe A.ŞTEFAN, în vârstă de 31 ani, din judeţul Mureş, având asupra sa o sacoşă în care se aflau o combină muzicală, un DVD, un set de pahare, alimente şi un cojoc de blană.
Fiind întrebat de provenienţa bunurilor, bărbatul a declarat că le-a sustras din locuinţa menţionată.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

A ameninţat cu toporul

În seara zilei de 3 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr ameninţă cu un topor un alt tânăr, pe strada Ardealului din municipiul Caransebeş.
Sosiţi la faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe D.C., în vârstă de 16 ani, care lovea cu toporul pereţii unui imobil.
Tânărul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică… a altor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire.

Accident pe DN 57

În după-amiaza zilei de 3 noiembrie a.c., fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Oraviţa.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat, cu ocazia cercetărilor, că F.EMIL, în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Răcăşdia spre Oraviţa, a depăşit un alt autovehicul, iar în momentul revenirii pe banda sa de mers a observat o groapă pe care a încercat să o evite, însă nu a reuşit şi a pierdut controlul volanului şi a lovit câţiva copaci tineri din afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului de pe locul din dreapta faţă a autovehiculului condus de către F.EMIl, un tânăr în vârstă de 19 ani, care, din primele cercetări se pare că nu purta centura de siguranţă.
Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Orăşenesc Oraviţa fără a rămâne internat.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Moped neînmatriculat, şofer fără permis – la dublu

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată în după-amiaza zilei de 3 noiembrie a.c., pe strada Republicii din Bocşa a fost oprit pentru control un moped.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că vehiculul era condus de către V.REMUS, în vârstă de 41 ani, fără a poseda permis de conducere iar mopedul nu este înmatriculat.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi de către o persoană fără a poseda permis de conducere.
Pentru aceleaşi infracţiuni este cercetat şi N.G., în vârstă de 17 ani, care a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea un moped pe raza localităţii Grădinari fără a purta casca de protecţie.

Comentarii

comentarii