Inca este jale in Caras Severin – zeci de localitati si mii de case fara curent electric

Ninsorilor au incetat. Meteorologii au retras avertizarea de cod portocaliu, acum suntem sub avertizare de cod galben de vreme rea. Dar problemele din judet sunt de cod rosu, am putea spune.

Astfel Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Caras Severin, a decis că luni să nu se facă cursuri în peste 20 de școli din județ.

6 Școli au drmul de acces închis, 30 de şcoli sunt fără curent electric şi 26 fără căldură. La uzina de apă a oraşului Caransebeş, a apărut o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrica şi apa nu mai este tratată.

Caransebeşenii nu au apă potabilă la robinete, aceasta putând fi folosită doar în scop menajer. Un drum judeţean este închis traficului. În continuare, 49 de localităţi nu au energie electrică, asta însemnând cca 21.000 de abonaţi. Unii nu mai au curent electric de vineri seara.

Fiindcă sătenii au tăiat porcii – unii de frica pestei, alţii din alte motive, congelatoarele sunt pline cu carne. Oamenii se tem că că acum li se vor strica produsele în congelatoare.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments