NEWS ALERT Incendiile au blocat trenul între Reșița și Caransebeș

Blocaj feroviar – circulația trenurilor suspendată între Reșița și Caransebeș de la ora 17. Un incendiu de vegetație izbucnit în zona ,,Valea popii” s-a extins și la terasamentul căii ferate. Mai multe traverse din lemn au luat foc. O garnitură de tren ce venea dinspre Caransebeș a fost oprită în gara Brebu. În vagoane se află aproximativ 30 de călători.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari din cadrul ISU Reșița. La fața locului s-a deplasat o echipă de la CFR care a început înlocuirea traverselor afectate de foc.

La această oră se duc tratative pentru închirierea unor microbuze și autobuze cu care să fie aduși la Reșița călătorii din trenul oprit în stație la Brebu. De asemenea, tot cu autobuzele vor fi transportați până la Caransebeș cei ce au cumpărat bilete pentru această seară la trenul rapid spre București și Mangalia cu legătură din Caransebeș.

Deci, dacă aveți în plan să plecați în această seară la București sau la mare cu trenul, intereresați-vă din timp în ce condiții o puteți face.

Vom reveni cu amănunte

Comentarii

comentarii