Incendiu cu o victimă la o locuință din localitatea Prigor VIDEO EXCLUSIV

Un incendiu cu o victimă a avut loc în jurul ore 19, la o locuință privată în comuna Prigor. La fața locului a intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bozovici cu două autospeciale de stingerea  cu apă, două ambulanțe SMURD și angajați din primărie cu o cisternă de apă.

Din locuință  a fost scos proprietarul, intoxicat și în stare gravă. Victima prezenta arsuri pe față, picioare și la nivelul membrelor superioare. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Reșița de către echipajul ambulanței SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la nivelul întregii locuințe. După aproximativ două ore, focul a fost lichidat. Au ars toate camerele casei, anexele, acoperișul din țiglă, ferestrele, poarta și diverse piese de mobilier și bunuri textile.

Au fost salvate bunuri din două camere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este încă neclară, însă munca de o viață a unei familii s-a făcut scrum în două ore. Facem precizarea că bărbatul se afla singur în locuință când a izbucnit incendiul, soția este plecată la muncă în Austria și fiica în Italia.

Adi Neagu

Comentarii

comentarii