Incendiu cu pericol de extindere la o locuință din Lăpușnic Mare VIDEO

Pompierii militari de la Garda de intervenție din Bozovici au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din localitatea Lăpușnicu Mare. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Gărzii de Intervenție Bozovici și voluntarul din cadrul SVSU Lăpușnicu Mare împreună cu angajați din primăriei.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă într-o cameră și exista riscul să cuprindă întreaga locuință. În plus, datorită modului în care sunt construite casele în zona respectivă – casă lipită de casă – exista pericolul ca focul să se extindă la casele vecinilor. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidat incendiul. Intervenția a durat aproape două ore limitând pagubele care puteau fi imense.

Doar intervenția la timp a făcut ca focul să nu se extindă și la casele vecine. Au ars două camere din locuința cu 6 odăi, o parte  din podul casei și peste 50 de metri pătrați din acoperiș. În gospodărie locuiește un tânăr care a făcut focul în sobă, după care a plecat prin sat la prieteni. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul din sobă care a căzut jos pe podeaua din lemn care s-a aprins.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit  A consemnat Adi Neagu.

Comentarii

comentarii

One thought on “Incendiu cu pericol de extindere la o locuință din Lăpușnic Mare VIDEO

Comentariile sunt închise.