Incendiu de acoperiș la un magazin PROFI din Caransebeș VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineață la un supermaket din Caransebeș. Supermaketul funcționează la parterul unei construcţii tip vila care are şi apartamente de locuit la etaj. Focul a izbucnit la acoperiş şi s-a manifestat cu flăcări puternice încă de la început.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje ale pompierilor militari care di fericire au sediul la nici un km de locul incendiului. O parte dintre servanți acţionează din interiorul clădirii, în timp ce alţi pompieri militari folosesc furtunurile cu apă de pe o autoscară.

Personalul şi clienţii din magazin au reuşit să se auto evacueze la timp şi din fericire nu avem victime. Doar două persoane au suferit atacuri de panică primesc îngrijiri   

Pompierii acţionează cu 14 servanți, 3 autospeciale de stins incendii, un echipaj SMURD tip B, o autospecială de intervenție şi salvări de la înălţime și 19 cadre militare. Flăcările au cuprins o suprafață de 350 mp. Două persoane sunt asistate medical deoarece au suferit un atac de panică.

În acest moment flăcările au fost stinse, mai sunt focare la structura de lemn, iar pompierii le lichidează punctual. Apartamentele de la etaj nu sunt locuite iar în curtea clădirii funcționează un service auto.

Comentarii

comentarii