Incendiu devastator la 4 case din Armenis

Incendiu la 4 case din Armenis. Prin apel 112, a fost anuntat un incendiu la o gospodarie in localitatea Armenis. Au intervenit de urgenta 3 echipaje de stingere si unul SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes.

Ajunse la fata locului, fortele de interventie au constatat ca incendiul se manifesta la acoperisul anexelor a 4 gospodarii si s-a extins si la acoperisul unei case. S-a actionat imediat pentru impiedicarea propagarii incendiului la imobilul cu destinatia locuita si la casele vecine.

Incendiu la 4 case din Armenis. Modul de amplasare al anexelor, bunurile depozitate (fan si alte materiale usor inflamabile), precum si conditiile meteo, au favorizat extinderea rapida a incendiului. Pompierii militari au reusit sa limiteze suprafata incendiata a casei la 100 mp din acoperis, respectiv acoperisul aferent a 2 incaperi, iar suprafata cumulata a acoperisurilor anexelor afectate este de aproximativ 350 mp.

Incendiu la 4 case din Armenis. Au actionat si echipaje ale SVSU Armenis si Slatina-Timis, echipaje ale Politiei si 2 echipaje SAJ care au acordat primul ajutor unor persoane care au suferit atacuri de panica. La aceasta ora incendiul este lichidat, dar se efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzei probabile de izbucnire.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments