Incendiu devastator la fabrica Frigoglass Timisoara VIDEO

Aproape 1000 de persoane au rămas fără locul de muncă după ce un incendiu a cuprins aseară hala producatorului de utilaje și vitrine frigorifice Frigoglass din Șag de lângă Timișoara. Incendiul a cuprins toate clădirile. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, ISU Timis a suplimentat echipajele operative cu pompierii aflați in turele libere. Focul s-a văzut de la zeci de km depărtare.

Pentru localizarea și stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafața de aproximativ 10.000mp, 37 de salvatori intervin cu 12 autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD. In sprijinul pompierilor timișeni au fost dislocate forte și mijloace de intervenție de la ISU Arad, ISU Caras-Severin, ISU Arad, ISU Alba și formațiuni de pompieri civili din cadrul SVSU din mai multe comune.

Fabrica producea vitrine frigorifice și are acționariatul principal grecesc. În fabrică se află cantități foarte mari de vopsele și diluanți precum și materiale ușor inflamabile. Norul de fum a fost purtat de curenții de aer spre localitatea Șag și spre Timișoara. Acțiunea este în curs de desfășurare și la această oră (ora 5).

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.