Incendiu in holul blocului pe Aleea Tineretului la Reșița – Cărți incendiate VIDEO

Incendiu într-un bloc de locuinţe din Reşita – Mai mulţi locatari dintr-un bloc cu 9 etaje din Reşita au sunat în această dimineaţă la 112 şi au anunţat că miroase şi este fum pe casa scării. La adresa respectivă au sosit două echipaje de pompieri şi un echipaj SMURD. Pe scara blocului era mult fum, iar sursa acestuia era un foc ce se manifestă cu flacăra deschisă la etajul doi al blocului de locuinţe. Acolo fuseseră depozitate câteva sute de kg de hârtie (cărţi vechi) şi probabil că cineva a aruncat o ţigare aprinsă sau a pus focul intenționat.

Vecinii spun că acestea aparțineau unui locatar care a fost evacuat  dintr-o locuinţă pentru datorii. Pompierii au intervenit și au stins focul cu pistolul pulverizator  pentru a folosi cât mai patina apă pentru a nu provoca pagube prea mari.

Din fericire, nu sunt victime sau pagube material foarte mari – exceptând holul care va trebui zugrăvit. Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca locatarii blocului să nu se sperie și să intre în panică.

Acesta este al treilea incendiu izbucnit într-un bloc de locuinţe în ultimele 6 luni. De fiecare dată, cauza a constituit-o aprinderea diferitelor material depozitate de locatari în casa scărilor, uscătorii sau pe hol.

În concluzie – Fără victime, fără panica, fără evacuați – și asta datorită pompierilor care au intervenit foarte rapid.

Comentarii

comentarii