@Breaking newsAdministratie

Incendiu la 4 case în comuna Mehadia din Caraș Severin EXCLUSIV VIDEO

Incendiu devastator în comună Mehadia din judeţul Caras Severin, O casă cu patru camere a ars în întregime și altele 3, au fost afectate de foc. La început, incendiu s-a manifestat la acoperișul unei case, după care, flăcările s-au propagat la alte 3 case învecinate. La fața locului au intervenit cinci echipaje de pompieri din două județe – Caraș Severin și Mehedinți. Un număr de 25 de pompieri militari s-au luptat cu flăcările mai bine de 4 ore. S-a intervenit concomitent la toate cele 4 case afectate de foc cu autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, un echipaj de pompieri cu o autospecială din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, personal al SVSU Băile Herculane și Mehadia și în sprijin un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului se Pompieri Orșova de la ISU Mehedinți.

În jurul orei 23, incendiul a fost localizat, eliminându-se astfel pericolul de extindere al incendiului. Din fericire, locatarii – peste 20 de persoane, s-au auto evacuat și nu s-au înregistrat victime.

Au fost afectate 4 imobile. A ars un grajd cu câteva tone de fân, o bucătărie de vară, o anexă, un depozit lemne, aproape 100 m de acoperișuri, o casă cu 3 camere de locuit și un atelier de lăcătușerie aflat în podul unei casei.

O persoană a suferit arsuri minore la membrele superioare și a fost asistată de ambulanța SAJ, dar a refuzat transportul la spital.

Din primele cercetări făcute de echipa de expertiză a pompierilor militari, o cauză probabilă a incendiului ar fi depozitarea materialelor inflamabile în apropierea unui coș de fum.

Fiindcă imobilele se aflau la marginea DN 6 – European 70, circulația a fost oprită mai bine de trei ore din cauza autospecialelor de pompieri și a mașinilor de intervenție. Coloana de autovehicule s-a întins pe mai bine de 20 de km de ambele părți ale intervenției. Polițiștii din Băile Herculane au dirijat circulația pe un singur fir mai bine de două ore.

Comentarii

comentarii