Incendiu la Vila Cazino din Băile Herculane EXCLUSIV VIDEO

Pompierii militari au fost alertaţi prin serviciul 112 despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul Vilei Cazino din Băile Herculane. La faţa locului s-au deplasat echipaje de la pompierilor militari de la Punctul de .Lucru Băile Herculane, SVSU Băile Herculane şi Detaşamentul de Pompieri Caransebeş.

În sprijin, a fost solicitat un echipaj din cadrul ISU Mehedinţi. De asemenea, la faţa locului se afla un echipaj SAJ. La locul intervenţiei au fost alocate 4 echipaje de stingere, o autospecială de intervenție și salvari de la înălţime și 13 subofițeri.

După aproximativ 30 de minute de la începutul intervenţiei, focul a fost localizat şi acum se lucrează la lichidarea acestuia. Construcția este catalogată ca fiind monument istoric și aparține unui proprietar particular. În vilă sunt mai multe apartamente ce sunt închiriate unor locatari.

Toată construcția este acoperită cu tablă iar infrastructura acoperişului de din lemn iar focul arde mocnit sub tablă. NU sunt victime. Cauza probabilă pare a fi un cos de evacuare a fumului deteriorat.

Comentarii

comentarii

One thought on “Incendiu la Vila Cazino din Băile Herculane EXCLUSIV VIDEO

Comentariile sunt închise.