ActualitatePolitie

Incendiu provocat de caniculă la Timișoara, două case s-au făcut scrum VIDEO

foc case tmGroază și neputință aseară la Timișoara. Oamenii au privit fără să poată face ceva cum un incendiu puternic a făcut scrum agoniseala de-o viata. Două familii au rămas pe drumuri și altele au fost afectate de foc. Două case au ars ca o torță după ce flacări înalte de câțiva metri au cuprins o anexa. Pompierii spun ca focul a izbucnit din cauza caniculei.
Flacarile inalte de aproape cinci metri i-au scos din case pe vecini. Intr-una din casele cuprinse de valvataie erau proprietarii, care au reusit sa se salveze singuri. In cea de-a doua, era un copil de opt ani, pe care un vecin l-a luat in brate si l-a scos din capcana de foc. Disperati, oamenii au alertat apoi pompierii. Copilul de opt ani a vrut să se repeadă în casa cuprinsă de flăcări pentru ași salva cel mau bun prieten: câinele lui.
Pompierii spun ca incendiul a izbucnit de la asa-zisul „efect de lupă”. Razele toropitoare au aprins tamplaria unor ferestre depozitate în garaj. De acolo, focul s-a extins la anexa vecină, plină de materiale ușor inflamabile, și apoi la acoperiș.
Pompierii s-au chinuit mai bine de o ora sa stinga incendiul, dar nu au reusit sa salveze mai nimic. Doar unul dintre proprietari avea asigurare.

Comentarii

comentarii

One thought on “Incendiu provocat de caniculă la Timișoara, două case s-au făcut scrum VIDEO

  • Pompierii vorbesc prostii. Daca ar fi fost incediul de la canicula ar fi ars toata Timisoara! Prin efectul de lupa se poate aprinde focul si la Polul Nord. Padurea de la Domogled s-a stins cu intarziere de 5 zile pentru ca nu au venit elicopterele in prima zi de incendiu.

Comentariile sunt închise.