Incident internațional – Un ruscan beat, a lovit un bulgar și un ungur

În data de 06.12.2015, în timp ce numitul O.M. de 33 ani, din com. Rusca Montană, conducea un autoturism din direcția Orşova – Caransebeş, în afara localității Slatina Timiş, la km. 437, pe un sector de drum în aliniament, din cauza oboselii şi a consumului de băuturi alcoolice, adoarme la volan, pierde controlul asupra direcției şi pătrunde pe contrasens, unde intră în coliziune cu o autoutilitară, care circula din sens opus şi care era condusă regulamentar de către cetățeanul bulgar S.A. de 41 ani, după care intră în coliziune frontală, tot pe contrasens, cu ansamblul de vehicule format dintr-un autotractor şi o remorcă, înmatriculate in Ungaria, condus de către P.M.L. de 43 ani, cetățean maghiar.

În urma accidentului trei persoane au suferit vătămări corporale, acestea fiind transportate la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeş, unde au primit îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv doar în cazul lui O.M., acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă faţă de O.M. sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii