VIDEO Agenda poliției: înecat în Timiș, fără permis, accident și bătăi cu parii

Bărbat dispărut în râul Timiş

În cursul zilei de 09.06.2015 poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat ar fi dispărut în apele râului Timiş din Caransebeş.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că T.I, în vârstă de 62 ani, s-a răsturnat în râul Timiş în timp ce se afla într-un atelaj tras de un cal, după care nu a mai fost văzut, fiind luat de apă în aval.
În după – amiaza zilei de 10.06.2015, în urma căutărilor efectuate, cadavrul bărbatului a fost găsit în albia râului Timiş, în cauză neexistând suspiciuni de omor.

·

Depistaţi în trafic fără permis de conducere

Cu ocazia activităţilor de supraveghere a traficului întreprinse de către poliţiştii rutieri în cursul zilei de 10.06.2015, au fost întocmite mai multe dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
Astfel, pe DN 57 Liubcova a fost depistat M.S., în vârstă de 18 ani, care se deplasa cu un motociclu din direcţia Berzasca – Peco Liubcova, fără a poseda permis de conducere auto – moto, pentru nicio categorie.
Pe DC 36, pe raza localităţii Patas, a fost depistat R.V, în vârstă de 24 ani, la volanul unui autoturism, cu ocazia verificărilor efectuate stabilindu-se faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

·

Accident rutier

În data de 10.06.2015 poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza localităţii Slatina Nera, comuna Sasca Montană.
Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că în timp ce P.A, în vârstă de 32 ani, se deplasa cu un autoturism din direcţia Sasca Montană spre Potoc nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 38 ani.
Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a femeii aflată la volanul autoturismului care circula regulamentar, aceasta fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Oraviţa.
Totodată, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

·
Conflict spontan între vecini

În după – amiaza zilei de 10.06.2015, pe raza oraşului Bocşa, a avut loc o altercaţie fizică între doi bărbaţi, respectiv T.D., în vârstă de 32 ani, şi P.I, în vârstă de 55 ani.
Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, T.D. l-a lovit pe vecinul său, P.I. cu o bâtă din lemn, în zona capului. Victima a fost transportată în stare conştientă la Spitalul Judeţean Reşiţa iar în cursul aceleiaşi zile, aceasta a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Timiş.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Comentarii

comentarii