Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere

Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 08.11.2015, în Oraviţa, pe str. Zona Gării, a fost depistat în trafic un autoturism condus de către I.M., de 60 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

– În data de 08.11.2015, în municipiul Reşiţa pe str. Timişoarei în zona Triaj, în timp ce B.R., de 19 ani, din localitate, conducea un autoturism, nu adaptează viteza de deplasare la carosabilul umed şi într-o curbă la stânga pierde controlul asupra autoturismului spre dreapta şi intră în coliziune cu un stâlp de iluminat public de pe trotuar.
În urma producerii accidentului două pasagere din autoturism au fost rănite uşor, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, fără a rămâne internate.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiune de furt

– În data de 08.11.2015, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu la un chioşc, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil.
În urma cercetărilor efectuate autorii au fost identificaţi pe raza localităţii, în persoana lui N.D., de 41 ani şi G.I.P., de 39 ani, ambii din Bucureşti, care se deplasau cu un autoturism şi asupra cărora a fost găsit telefonul sustras.
De asemenea, în autoturism au fost găsite un număr de 28 telefoane mobile, 6 cartele telefonice, două seturi de numere de înmatriculare auto, accesorii pentru telefoane şi alte bunuri, fără a putea justifica provenienţa acestora.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de cei doi pentru săvârşirea infracţiunii de furt, urmând a stabili întreaga activitate infracţională a acestora.

Comentarii

comentarii