Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere in ultimele 24 de ore in Caras Severin

– În data de 23.09.2015, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism parcat pe DC 4, în localitatea Obreja, sat Var, în dreptul unui imobil, a fost acroşat de un alt autoturism.
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit faptul că S.R.S., de 23 ani, din Caransebeş, i-a încredinţat autoturismul lui P.E.M., de 17 ani, din Caransebeş, care pierde controlul volanului şi acroşează cu partea dreapta faţă un autoturism care era parcat.
Se continuă cercetările faţă de P.E.M. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere auto şi faţă de S.R.S. pentru săvârşirea infracţiuni de încredinţare unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

– În data de 23.09.2015, R.F.E., de 56 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un moped, pe DC 84, din direcţia Vermeş spre Ersig, a lovit un câine care se afla pe partea carosabilă, a căzut şi s-a accidentat la nivelul membrelor şi al capului.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui R.F.E. care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa unde a rămas internat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşiri infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii