Inger pazitor pentru un suflet ratacit. A smuls un tanar din ghiarele mortii de doua ori

Inger pazitor pentru un suflet ratacit. Pompierii din cadrul Secției de Pompieri Oravita, au răspuns unui apel 112, la o tentativa de suicid în orașul Oravita. Au acționat de urgenta un echipaj SMURD, condus de comandantul de echipaj SMURD, plt. maj. Marica Răzvan, care cu profesionalismul câștigat în anii de munca și pregătire continua, au reușit sa salveze o viata.

A fost vorba despre o tentativa de suicid a unui tanar de 18 ani, găsit în stare de inconștiență în garajul casei, fără semne vitale de viata. S-a acționat de urgenta, aplicandu-i-se manevrele de resuscitare, timp de 20 min prin masaj cardiac și intubare, reușindu-se în final sa obțină puls și ritm cardiac. S-a dispus transportarea acestuia la Spitalul din Resita, dar imediat ce echipajul SMURD a plecat spre Reșița, victima a intrat din nou în stop cardio-respirator.

Inger pazitor pentru un suflet ratacit. S-au început din nou manevrele de resuscitare, care au dat rezultate si s-a reușit stabilizarea și menținerea semnelor vitale ale pacientului pana, sosirea ambulantei SMURD la Spitalul din RESITA, unde acesta a fost predat complet stabilizat.

Comentarii

comentarii