Îngeraşi şi magi in prima zi de Craciun la Biserica Ortodoxă din Lăpuşnicu Mare VIDEO

Îngeraşi şi magi in prima zi de Craciun. Credincioşii din Lăpuşnicu Mare, au mers cu mic, cu mare, la biserica în prima zi de Crăciun. Sătenii au venit la slujba dedicată Nașterii Domnului şi au ascultat colinde interpretate de către corul bisericii, dar şi pentru surpriza pregatită de către micuții satului.

Preotul a purtat straie de sărbătoare, iar credincioşii, au vrut să înceapă ziua Naşterii Celui mai Iubit dintre pământeni, în rugăciune şi colide. Spațiul bisericii a fost neîncăpător pentru lapuşnicenii care au vrut să asiste la slujba Craciunului şi la sceneta pe care le-au pregătit-o micùții de la grădinița scolii, sub îndrumarea doamnei educatoare.
Familiile copiilor şi cei prezenți în biserică, au intrat în atmosfera Marii Sărbători şi s-au bucurat de programul oferit de micuții intrați în pielea și rorlul personajelor din Biblie. Micuții au refăcut povestea Naşterii lui Iisus care S-a născut sărac şi departe de ochii lumii, la marginea unui oraş, într-un sălaş în ieslea boilor.
 Programul a fost de o încărcătură spirituală deosebită, atât pentru micuți, dar mai ales pentru parinți şi săteni. Aceștia au rămas plăcut impresionați de felul în care copiii şi-au interpretat rolurile. Pentru a le răsplăti efortul, preotul le-a dăruit cadouri tuturor micuților.
Un reportaj de Adi Neagu

Comentarii

comentarii