Îngeri cu aripile frânte: Iancu Măran, criminalul în serie, a premeditat ambele crime

Ieri a fost înmormântată Iasmina Florea. Într-o zi frumoasă de toamnă, într-o zi de 4 octombrie. Acum 10 ani, tot într-o zi frumoasă de toamnă, tot în 4 octombrie, a fost înmormântată Ionela Hurdela. Tragică coincidență.

Monstrul cu chip uman, Iancu Măran, a ucis două copile nevinovate iar pe o alta, a băgat-o în reanumare: acum 10 ani pe Ionela Hurdela din Gârliște, iar duminica trecută, pe Iasmina Florea de 14 ani din Oravița.

Fiara a folosit același truc de fiecare dată: a câștigat în timp încrederea fetelor și a părinților acestora, a intrat în casa lor, a fost acceptat de familii ca un prieten foarte apropiat, ba  unde mai pui că era și foarte amabil, săritor și vorbea frumos cu vecinii și toată lumea. De fapt, toți vecinii și cei care l-au cunoscut, au numai vorbe de bine privind comportamentul lui în societate. Dar, sub masca unui asemenea om prietenos și amabil, se ascundea un monstru, un diavol capabil să ducă în iad în cele mai groaznice chinuri, suflete de copile nevinovate.

Dumnezeu să le odihnească în pace. Poate că de această dată, criminalul va fi pus acolo unde de mult îi era locul. Ca fetițele nevinovate să poată crește în pace ca să-și bucure părinții și bunicii cu nepoți. Ingeri cu aripile frante.

Așa că, dragi părinți, mare atenție cine se apropie de copiii dumneavoastră fiindcă nu știți niciodată ce se poate ascunde sub masca unui prieten binevoitor. Fiți vigilenți și mai ales, fiți prieteni cu copiii voștrii pentru a le putea câștiga încrederea voi, nu străinii.

 

foto net

Comentarii

comentarii