Intalnire sindicala la Resita – Cu ce folos?

Liderii sindicali din Confederaţia Naţională Cartel Alfa s-au reunit, la sfârşitul săptămânii, în Caraş-Severin pentru a stabili strategiile imediat ce trebuie urmate în contextul actual de pe piaţa muncii, generat de criză COVID-19.

Întâlnirea anuală a Biroului Executiv Naţional al Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel Alfa a pus pe tapet provocările actuale cu care se confrunta salariaţii din România. printre acestea, situaţia generat de pandemie dar şi Legea dialogului social.

Având în vedere faptul că ne aflăm în an electoral, sindicaliştii sper că propunerile lor să aibă un mai mare ecou în rândul factorilor de decizie.

Întrebarea de final ar fi: Cu ce folos? Sau în folosul cui? Pe cine mai reprezintă acești lideri? Chiar mai există mișcare sindicală în România? Că despre ,,rezistența” sindicală – nici nu mai poate fi vorba. De fapt, liderii sindicali au ajuns și ei niște simpli simbriași. Acum, depinde cine o plătește. Să nu uităm că muzicanții cântă pentru cei ce plătesc ,,cântarea”.

Comentarii

comentarii