Intervenții ale pompierilor militari in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea mai multor situații de urgență produse în județul nostru.

În jurul orei 01:20, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au fost solicități pentru asigurarea zonei și a măsurilor PSI, pe durata intervenției unei echipe a furnizorului de gaze naturale, pe str. Tineretului din Reșița, unde locuitorii unui bloc au sesizat miros de gaz pe casa scării.


Două ore mai târziu, un echipaj al Secției de Pompieri Oravița a intervenit de urgență în cazul unui incendiu izbucnit la un autoturism pe DN 57B, la aproximativ 7 km distanță față de localitatea Anina dinspre Oravița. Autoturismul a fost distrus în totalitate, se pare, în urma producerii unui scurtcircuit electric. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime.

La ora 03:34, pe DN 68, între localitățile Băuțar și Bucova s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Accidentul s-a soldat cu două victime, din care una încarcerată. Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș – un echipaj de descarcerare și unul SMURD – s-au deplasat urgent la fața locului și au intervenit pentru descarcerarea victimei și acordarea primului ajutor. Persoana care nu a fost încarcerată a fost preluată de un echipaj SAJ, în stare de conștiență, iar victima descarcerată a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.

Comentarii

comentarii