Ioan Crina – Candidatul PSD la funcţia de primar – “Aproape de oameni”

Sub egida sloganului “Aproape de oameni” , Ioan Crina – candidatul PSD la funcţia de primar al Municipiului Reşiţa a fost zilele trecute, împreună cu echipa sa, în mai multe cartiere din municipiu.
„Am ascultat cu atenție doleanțele oamenilor de la majoritatea blocurilor de locuințe sociale și vă pot spune că sunt unele lucruri care se pot face foarte ușor, altele care necesită puțin mai multă muncă dar, ceea ce este sigur, este faptul că toţi reşiţenii mei merită să beneficieze de condiții decente și de tot confortul în cartierele lor. Ca viitor primar, îi asigur că voi face toate demersurile necesare pentru ca și ei să aibă parte, împreună cu familiile lor, de confortul unui oraş european”, a declarat Ioan Crina.

În Piața Nord, vânzătorii l-au rugat, în calitate de viitor primar, să ia în calcul necesitatea amplasării mai multor mese pentru comercianţi.
“Cerințele oamenilor sunt lucruri absolut normale, care țin de bunul simț al administrației locale față de cetățenii Reşiţei, care plătesc taxe și impozite. Înainte de funcția de primar, trebuie să fii om și să înțelegi că oamenii din Reşiţa au nevoie mai întâi de lucrurile acelea elementare care să le asigure confortul zilnic și abia după aceea de alte proiecte. Un primar responsabil trebuie să țină cont de problemele din fiecare cartier în parte, deoarece pentru fiecare cetățean, cartierul în care el locuiește, este cel mai important”, a spus Ioan Crina.

Luni, echipa de campanie a PSD Caraş Severin, formată din deputatul Ion Mocioalcă – presedinte PSD Caras-Severin, deputatul Ioan Benga – vicepresedinte PSD Caras Severin, Ion Spanu – vicepresedinte PSD Caras Severin, senatorul Aurel Durut, Lenuţa Ciurel – candidat Consiliul Judetean Caras Severin, a stat de vorbă cu locuitorii comunelor Zorlenţu Mare, Buchin, Bolvaşniţa şi Bucoşniţa.
”Misiunea mea și a echipei mele este de a asculta glasurile pline de neîncredere ale alegătorilor în fosta conducere a judeţului, iar criticile și nemulțumirile pe care ei le au, să le transformăm în baze ale unor proiecte realiste. Îmi doresc să colaborez permanent cu cetățenii, să îi informez cu privire la proiectele și reformele pe care le vom implementa.

Să nu uităm! Guvernul PDL-Băsescu, actual PNL, a crescut TVA, a tăiat salarii, a impozitat pensii, a închis spitale. 700.000 români şi-au pierdut locul de muncă, iar economia a intrat în colaps! Guvernul PDL-Băsescu a umilit românii! Să nu uităm! Guvernul Victor Ponta a asigurat 400.000 locuri de muncă, a mărit salariile, a indexat pensiile, a redeschis şi construit spitale, iar creşterea economică a redirecţionat-o în buzunarele românilor! Alocaţiile pentru copiii din familiile nevoiaşe au fost indexate de la 1 ianuarie 2015. Pensiile au fost indexate cu 5 la sută, începând cu 1 ianuarie 2015! Să nu uităm! E simplu.

Împreună vom lucra pentru o construcţie durabilă şi în interesul cetăţeanului”, a spus Ion Mocioalcă, preşedinte PSD Caraş Severin.
publicitate p

Comentarii

comentarii