Ionesie Ghiorghioni – a rămas și fără funcție politică

Vineri, 14 august, conducerea PNL Caras Severin a luat următoarele decizii :

Înlocuirea foştilor prim-vicepresedinti ca urmare a aplicării prevederilor Statutului PNL cu privire la situaţia membrilor suspendaţi, respectiv excluşi din motive juridice.

Astfel, au fost aleşi noii prim-vicepresedinti ai filialei Turnea Iustina, consilier judeţean şi omul de afaceri Ioan Nelu Popa, care din această lună vor face echipă cu prim-vicepresedintele Ioan Cojocariu, ales în anul 2014.

Totodată, au fost desemnaţi şi noi lideri zonali care vor coordona activitatea organizaţiilor locale. Pentru zona Bocşa a fost stabiliţi avocatul Cristian Gâfu şi primarul Bocşei, Eugen Cismaneanțu, pentru zona Băile Herculane profesorul Adrian Blidariu, iar pentru zona Reşita, Coşti Cristoi a fost desemnat ca secretar zonal.

Pentru buna funcţionare a Consiliului Judeţean Caras Severin şi conform Statului PNL, conducerea Filialei PNL Caras Severin, a trasat că decizie politică imperativă pentru toţi consilierii judeţeni ai PNL, revocarea din funcţie a vicepreșdintelui CJ Ionesie Ghiorghioni.

Pentru a clarifica orice neînţelegere legată de candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Bocşa, conducerea PNL CS îşi exprimă în continuare susţinerea pentru actualul primar Eugen Cismaneanțu.

Departamentul Comunicare al PNL Caras Severin

Comentarii

comentarii