Ionuț Popovici: După 6 decembrie, lucrurile trebuie să se schimbe. Am trăit destul în nepăsare. A venit timpul să fim împreună pentru Caraș-Severin!(PE)

Președintele PMP Caraș Severin Ionuț Popovici – candidat la funcția de deputat în Parlamentul României în 6 decembrie, într-o discuție pe facebook cu alegatorii din Reșița, s-a referit la situația actuală în care se află IMR-ul. Viitorul deputat a spus că: ,,O altă durere a reșițenilor este fabrica de armament Arsenal, aflată parcă într-o eternă etapă de evaluare. La începutul anului 2019, aflam de la primarul Reșiței cât de interesați și nerăbdători sunt nemții de la Rheinmetall să preia fabrica noastră și să ofere salarii de 1.000 de euro muncitorilor. Pe atunci, vina ar fi fost pasată Guvernului Dăncilă care nu ar fi semnat un document. A trecut vremea, la putere a venit Guvernul liberal, dar din nou nicio vorbă despre aceste probleme arzătoare ale județului Caraș-Severin. Această atitudine depășește orice imaginație: atunci când nu ești la putere, te bați cu pumnii în piept că orice este posibil, iar alții sunt rău voitori. Când preiei puterea, te comporți la fel ca cei de dinaintea ta, adică nu faci nimic.

Ionuț Popovici a mai spus că ,,Am aflat cu tristețe în luna octombrie că, în timp ce uzinele din Reșița stau trase pe dreapta, Uzina Mecanică București a produs transportoare blindate Piranha 5 pentru Armata Română. Au fost create 36 de astfel de utilaje, considerate printre cele mai performante maşini de luptă ale momentului. Sunt dotate cu armament de calibru mare şi tehnologie de ultimă generaţie. Sunt foarte rapide şi au o autonomie de 700 de kilometri în teatrele de operaţii. Un astfel de blindat costă aproape 4 milioane de euro! Unde au fost parlamentarii cărășeni când americanii de la General Dynamics au bătut palma cu uzina din București, în loc să încheie contractul cu Reșița?

Omul politic a mai declarat că: ,,Dezinteresul manifestat față de astfel de niște bijuterii ale industriei care ar putea străluci din nou, minciunile pe care le-au tot îndrugat unii și alții de-a lungul timpului n-au făcut decât să sporească neîncrederea românilor în politicieni și în posibilitatea de a fi mai bine în România. După 6 decembrie, lucrurile trebuie să se schimbe. Am trăit destul în nepăsare. A venit timpul să fim împreună pentru Caraș-Severin!

Comentarii

comentarii