IPJ ia masuri speciale pentru prelungire a dreptului de circulație

IPJ ia masuri speciale pentru prelungire a dreptului de circulație. Pentru limitarea extinderii COVID – 19, prin reducerea interacțiunii sociale, începând cu data de 26 martie 2020, pentru implementarea în evidențele Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, a ordonanțelor de prelungire a dreptului de circulație, vă rugăm să respectați următorii pași:

  • Veți înainta cererea dumneavoastră pe adresa de email politiarutiera@cs.politiaromana.ro sau prin fax, la numărul de telefon 0255/ 502229, fără a mai fi necesară prezența dumneavoastră;
  • Veți verifica telefonic ( 0255/502226) – Ghișeu Abateri Serviciul Rutier dacă procedura prelungirii dovezii de circulație a fost realizată.

Aceeași procedură poate fi urmată și la expirarea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în perioada următoare.

Pe pagina de internet a I.P.J. Caraș-Severin, https://cs.politiaromana.ro/ro/contact, găsiți modelele formularelor prevăzute de legislația în vigoare.

IPJ ia masuri speciale pentru prelungire a dreptului de circulație. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0255/ 502226.

Comentarii

comentarii