Jaf la Reşita, hoţii au spart casieria unei societăţi comerciale VIDEO

Poliţiştii reşiţeni sunt în alertă. Angajaţii de la o firma de preparare si vanzare a mezelurilor, au reclamat furtul unei sume mari de bani din casieria societăţii. Hotii au spart casieria si au furat banii din safe.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin a confirmat comiterea infracţiunii iar purtătorul de cuvânt spune că în momentul de faţă putem vorbi despre un furt cu autori necunoscuţi. Nu a putut da mai multe amănunte pentru că a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Unele surse spun ca ar fi vorba despre aproximativ 60.000 de lei. Altele spun ca in casierie ar fi fost doar 13.000 de lei. Un raspuns clar il vor da politistii in urma anchetei.

Poliţiştii de la investigaţii criminale şi cei de la Criminalistică, au sosit la sediul firmei din Câlnic însoţiţi şi de un câine poliţist si au prelevat urme si probe.

Se pare că hoţii şi-au făcut un obicei din a ataca sediile de firmă, mai exact, casieriile firmelor din Reşita. În urmă cu câteva zile, hoţii au atacat sediul Societăţii AquaCaraş de unde au furat seiful după ce au neutralizat sistemul de alarmă.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.