Jandarmii cărășeni au descins cu sacii plini de daruri în cartierul Măgura din Bocșa VIDEO

Jandarmii cărășeni din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Gl. Bg. Vasile Zorzor” Caraș-Severin, au organizat o acțiune umanitară în cartierul Măgura, din orașul Bocșa. La această acțiune de suflet, jandarmii cărășeni cu ajutorul ,,spiridușilor” – copii din cartierul reșițean Dealu Mare care la rândul lor au primit și ei daruri de la jandarmi în altă campanie umanitară – au dăruit pachete din donații proprii familiilor nevoiașe.

Pachetele au fost concepute și făcute în mod special pentru fetițe și băieți și pe categorii de vârste. Acestea au conținut obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, dulciuri și jucării. Odată cu pachetul, fiecare copil a primit și câte o porție de mâncare gătită gospodărește și ca la carte ,,la cazan” în curtea jandarmeriei cărășene.

Ajutor de nădejde le-au fost jandarmilor și copiilor și prefectul Cristian Gâfu care a apreciat acțiunea jandarmilor cărășeni, coordonată de inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Gl. Bg. Vasile Zorzor” Caraș-Severin, Ciprian Petrișor. Prefectul care a împărțit și el daruri copiilor, i-a felicitat pe organizatori pentru inițiativa, implicarea și generozitatea de care dau dovadă de fiecare dată în acțiunile pe care le organizează în sprijinul semenilor aflați în nevoie.

Comentarii

comentarii

One thought on “Jandarmii cărășeni au descins cu sacii plini de daruri în cartierul Măgura din Bocșa VIDEO

  • 17 noiembrie 2021 la 0:19
    Legătură permanentă

    Părinte Perișor, mă bucur să te văd după mulți ani. Te salut cu mult drag. Doamne ajuta!

Comentariile sunt închise.