Klaus Iohannis, candidatul PNL la PREZIDENȚIALE. Antonescu: Decizia a fost luată prin vot civilizat. Nu vreau să fiu premier. Iohannis: Pe 5 august, desemnarea candidatului dreptei

iohanis pnlKlaus Iohannis,președintele PNL, a fost desemnat, luni, de Delegaţia permanentă, drept candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie.
110 membri ai Delegaţiei Permanente au votat cu Iohannis, în timp ce pentru Crin Antonescu au votat doar 56.
Conform unor surse liberale, o cercetare sociologică comandată de PNL, pentru a decide candidatul la prezidențiale între Crin Antonescu și Klaus Iohannis, concluzionează că actualul președinte al partidului are cele mai mari șanse la alegerile din toamnă.
”Le mulțumesc colegilor că au venit și au votat”. ”Nu a fost un vor controversat. Noi nu ne-am luptat, am optat pentru candidatură”. ”Mergem mai departe ca și colegi”, a mai spus Iohannis.
Fostul lider al PNL, Crin Antonescu a declarat, luni, că toată lumea este mulțumită și decizia a fost luată printr-un vor civilizat, în limitele normalului, anunță B1tv.
”Ce voiați, să nu voteze nimeni cu mine? ”, a spus Crin Antonescu, răspunzând la întrebarea despre scorul obținut.
„Nu mă interesează un post de premier”, a mai răspuns Antonescu, întrebat dacă s-a gândit la un tandem cu Iohannis președinte.
În perioada imediat următoare va exista o cercetare sociologică pentru a fi desemnat candidatul dreptei. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla pe 5 august, a spus Klaus Iohannis. Iohannis a mai spus că ia în calcul o campanie on-line, pentru a strânge susținători, în cazul în care va fi desemnat candidatul dreptei.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments