La 19 ani, Rădulescu Marian Ionuţ din Băile Herculane, este campion internațional

afis-k1Echipa de kick-boxing din Băile Herculane este condusă de antrenorul Cosei Doru Sorin , în vârstă de 36 de ani, fost sportiv de performanţă, campion naţional şi internaţional de karate full-contact .
Cu toate că echipa din Băile Herculane îşi desfăşoară activitatea într-un oraş mic, bucurându-se doar de sprijinul autorităţilor publice locale, se poate lăuda cu performanţe notabile pe plan naţional şi internaţional într-o disciplină sportivă relativ nouă în România.
Astfel orașul Băile Herculane are acum un campion naţional la categoria 63 kg – K1 – Udrescu Tiberius şi un campion internaţional – Rădulescu Marian Ionuţ la cateogira 66.5 kg.
Echipa este formată din 10 sportivi de nivel naţional şi internaţional, cu categorii cuprinse între 55 kg. şi 75 kg.
În dată de 12 Iulie 2014, sportivul Rădulescu Marian Ionuţ, va susţine la Roma în Italia, un meci contând pentru titlul mondial la kick-boxing full-contact , categoria 66.5 kg., împotriva sportivului italian Massimo Brizi – deţinătorul titlului mondial la această categorie.
Sportivul din Băile Herculane a fost invitat pentru acest meci datorită parcursului naţional şi internaţional de excepţie avut în ultimul an în ringul de kick-boxing.
Performanţa este extraordinară având în vedere faptul că sportivul din Băile Herculane are doar 19 ani, performanta susţinută însă de o activitate în kick-boxing care porneşte de la vârsta de 9 ani.
Antrenamentele pentru acest eveniment au început în urmă cu o lună de zile, astfel ca la ora meciului sportivul să fie într-o formă fizică maximă.

Comentarii

comentarii