La Caransebes, miting aviatic cu piloți curajoși si spectatori inghetati

Pasionaţii de zbor și acrobații aeriene, au așteptat cu nerăbdare sfârșitul săptămânii. Chiar dacă a fost vreme urâtă și temperatura abia a ajuns pe la vreo 5-6 grade, câteva sute de bănățeni au venit la Caransebeș, pe aeroport.

Evoluție de excepție a echipei naționale de acrobație cu avionul “Șoimii României” al Aeroclubului României, pe o vreme mohorâtă la Caransebeș, în cadrul celei de-a IV a ediții a Mitingului Aviatic. Spectatorii prezenți în număr mare au putut urmări avioane de acrobație extra 300, care au zburat individual și în formație de patru.

Piloții fac parte din lotul național de acrobație al României, cu o experiență de zbor de peste 2500 de ore și cu foarte multe participări la concursuri naționale și internaționale, numai în acest an au luat parte la peste 20 de mitinguri aviatice naționale și în străinătate.

De asemenea au realizat exerciții cu grad de dificultate sporit piloții echipei de avioane ultra ușoare “The Pelicans” și lotul național de parașutiști a efectuat salturi acrobatice de la înălțime.

Aproape 1000 de spectatori au urmărit show-ul aviatic organizat de Primăria și Casa de Cultură cu participarea Aeroclubului României.

[youtube id=”XJCHJxAxSzw”]

Comentarii

comentarii